VELVALGT PERSONALE ER EN STOR SUCCES - på tværs af industri.

Vi hjælper dig med at komme i kontakt med følgende brancher: vores spidskompetence er rekrutterings- og headhuntingsopgaver af tekniske specialister og i særdeleshed IT personale på tværs af brancher. Vi har base på Fyn og leverer i hele Danmark

Den maritime industri

Beskæftigelsessektoren i den maritime industri er afgørende for den globale handel og tilbyder forskellige job inden for shipping, logistik og havnedrift. Den beskæftiger millioner af mennesker verden over, fra søfolk til ingeniører, og den udvikler sig i takt med teknologiske fremskridt, hvilket skaber nye roller og kræver løbende tilpasning af arbejdsstyrken.

Byggebranchen

Byggebranchens ekspertise og personale er afgørende for infrastrukturudvikling og tilbyder forskellige job inden for byggeri, ingeniørarbejde og projektledelse. Den danske bygge og anlægsbeskæftigelse tilbyder ca. 195.900 jobs, bl.a. byggeledere, arkitekter og ingeniørteknikere. Branchen udvikler sig med teknologiske fremskridt som automatisering og bæredygtig praksis, hvilket skaber nye roller og kræver løbende tilpasning af arbejdsstyrken.

Forsyningsindustrien

Forsyningsindustrien er afgørende for infrastruktur og serviceleverancer og tilbyder forskellige jobs inden for forsyning, logistik og vedligeholdelse. Forsyningsbranchen beskæftiger ca. 50.000 på det danske arbejdsmarked, og fordelt på flere forskellige faggrupper, fra serviceteknikere og installatører til ledere. Branchen udvikler sig med teknologiske fremskridt, klimamål og grønomstilling ligger højt på dagsordenen, hvilket skaber nye roller og kræver løbende tilpasning af arbejdsstyrken.

Find & Connect: Din eksterne HR rekrutteringspartner. Fra jobannoncering til rekrutteringsproces med personanalyse, vi yder assistance under hele processen.

Kontakt

Find & Connect ApS – Østre Havnevej 2, 5700 Svendborg. Telefon : 53851911 © 2024 Designed with ❤️ by Macarons Design. All rights reserved.