Prisliste 2024

HEADHUNTING

Med headhunting kontakter vi de relevante kandidater. Anvend headhunting, når der er behov for en erfaren kandidat i stillingen – og du samtidig ikke vil afvente, at de rigtige kandidater finder netop jeres stillingsopslag.

Samlet pakke til headhunting af kvalificerede eksperter til jobtitler som: Supply Chain Manager, HR Manager, Product Owner, Softwareudvikler, Arkitekt, Ingeniør, Navigator, Maskinmester og jobs på lignende niveau med teamledelse af maks. ti medarbejdere. (Vi giver pristilbud på headhunting til Executive stillinger ud fra konkrete forespørgsler). Headhuntingpakken indeholder:

6 måneders garanti på ansættelsen. Headhunting Pro:

HEADHUNTING LITE

Headhunting af kvalificeret arbejdskraft til jobtitler som: regnskabs-medarbejder, indkøber, HR-personale, VVS’er og lignende. Headhunting Lite er til stillinger uden personaleledelse. Samme pakkeindhold som ’Headhuntingpakken’.

Uden 6 måneders garanti på ansættelsen:

RÅDGIVNING

STRATEGISK RÅDGIVNING

Professionel håndtering, sparring og rådgivning øger chancerne for at finde de rigtige medarbejdere. Rådgivning om rekrutteringsstrategi og sparring til HR-afdelingen.

Timepris:

Jobsite

JOBOPSLAG

Jobannoncering og HR system

  • 12 ugers opslag på Headhuntersjobsite.dk, samt Jobnet, Find & Connect´s Linkedin og Facebooks. 
  • Adgang til HR system til håndtering af ansøgning efter GDPR regler.
  • Gennemgang af jobopslag. Mulighed for yderligere assistance fra rekrutteringsteamet.

Personanalyser

Personanalyser ​

Vi anvender flere forskellige personanalyser med en tilhørende tilbagemelding, de anvendes typisk efter anden samtale. Til rekruttering af flere medarbejdere tilbyder vi et klippekort.

PERSONANALYSE

KOGNITIV TEST

TYPOLOGITEST

Employer Branding

Giv os gerne et kald for mere information.